Ντέμης Νικολαΐδης: Διακοπές στην Τήνο με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου (video)

Κοινές διακοπές έκαναν το καλοκαίρι ο Ντέμης Νικολαΐδης και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, οι οποίοι καταγράφηκαν από τον τηλεοπτικό φακό να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην Τήνο.
Συγκεκριμένα, σε βίντεο που έφερε στο φως η εκπομπή «Το Πρωινό», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του καταγράφονται σε τρυφερές στιγμές στη θάλασσα σε γνωστή παραλία του νησιού.
Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι δύο τους ξεκίνησαν τις διακοπές τους από την Άνδρο, όπου είχαν την ευκαιρία να περάσουν κάποιες ημέρες στο ξενοδοχείο του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλου.
Σημειώνεται πως Ντέμης Νικολαΐδης και Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι μαζί από τα τέλη του 2022, ωστόσο η σχέση τους έγινε γνωστή τον Μάιο, ενώ η γνωριμία τους είχε πραγματοποιηθεί μέσω κοινών φίλων.
Οι δύο τους έχουν κρατήσει μέχρι στιγμής τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ στη διάρκεια των διακοπών τους στην Άνδρο, δημοσίευσαν και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία, όπου καταγράφονται οι… σκιές τους.





