Αττική: Στη φυλακή ο ντελιβεράς που πετούσε πέτρες σε περαστικούς – Τι υποστήριξε

Intime
|
THESTIVAL TEAM

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο 28χρονος διανομέας με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη για επιθέσεις με πέτρες σε περαστικούς σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία, τραυματίζοντας μάλιστα κάποια από τα θύματα του.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο 28χρονος απολογήθηκε για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, καθώς και για σειρά άλλων πλημμεληματικών πράξεων.

Αμέσως μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του ο 28χρονος υποστήριξε ότι όλα οφείλονται στον εκνευρισμό που ένιωθε όταν του μιλούσαν άσχημα κατά την εκτέλεση της εργασίας του και ότι πετούσε πέτρες σε περαστικούς γιατί ήταν θυμωμένος.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.