Κερέμ Μπουλούτ: Θα “σκότωνα” για τον Ηρακλή! – Δεν είμαι τρελός, είμαι παθιασμένος

Ο Κερέμ Μπουλούτ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Arena FM 89,4” για το δικό του νικητήριο γκολ στην Τρίπολη, για τους στόχους του Ηρακλή, αλλά και για την “τρέλα” που έχει για το ποδόσφαιρο και την ομάδα που αγωνίζεται:
“Έκανα τα πάντα ως τώρα, αλλά δεν είχα σκοράρει. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Η πάσα του Περόνε ήταν πολύ καλή, αλλά είναι κάτι που το έχουμε κάνει στην προπόνηση πολλές φορές.
Είδατε από το πρόσωπό μου και το πανηγυρισμό το πόσο το χάρηκα. Ψάχνω ακόμα τη φανέλα μου από τον πανηγυρισμό. Είναι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μου να βρω το ρυθμό, τώρα νιώθω πολύ καλά και είναι εξαιρετικό το συναίσθημα
Το γκολ το αφιερώνω σε όλον τον κόσμο που με στήριξε ειδικά στην αρχή και στους οπαδούς της ομάδας μας.
Για την αποβολή τόνισε: “Θέλω να πω ότι είναι άδικη η πρώτη κάρτα. Δεν είδα τον παίκτη ούτε καν τον άγγιξα, δεν υπήρξε κάρτα” και συνέχισε: “Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ο Ηρακλής είναι πάντα Ηρακλής. Στην αρχή δεν είχαμε τύχη, είχαν έρθει και νέοι παίκτες τώρα είμαστε ομάδα και θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη 6άδα. Έχουμε και καλή ομάδα και σπουδαίους οπαδούς.
Για τα τατουάζ του και τι σημαίνουν: “Το τατουάζ με τα δάκρυα το έκανα γιατί έχασα δυο συγγενικά πρόσωπα σε τροχαίο και έτσι τιμώ τα δυο μέλη που έχασα από την οικογένεια μου”.
Καταλήγοντας πρόσθεσε: “Κάποιο έλεγαν ότι είμαι τρελός. Δεν είμαι τρελός, είμαι παθιασμένος και διαφορετικός. Μπορώ να «σκοτώσω» για την ομάδα. Είμαι τρελός για το ποδόσφαιρο. Μίλησα με τον προπονητή με κατάλαβε και τον κατάλαβα”.
Ακολουθήστε το Thestival στο 




