Πάτρα: 19χρονος κατήγγειλε διπλή απόπειρα ληστείας από ανήλικο – Τον απείλησε με κατσαβίδι και πέτρα

Intime
|
THESTIVAL TEAM

Κακός μπελάς αποδείχθηκε ένας 13χρονος Ρομά, για έναν 19χρονο από την Πάτρα.

Όπως κατήγγειλε ο νεαρός στην Ασφάλεια Πατρών, προ ημερών ο ανήλικος αποπειράθηκε να τον ληστέψει δύο φορές, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, ζητώντας του χρήματα.

Όπως μάλιστα υποστήριξε στους αστυνομικούς,σύμφωνα με το tempo24.gr, ο «άγουρος» δράστης τη μία φορά τον απείλησε με κατσαβίδι και την άλλη δεν δίστασε να του πετάξει πέτρα, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει.

Σε βάρος του 13χρονου η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, διενεργώντας ταυτόχρονα αναζητήσεις για να τον συλλάβει.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.