Ο Γιώργος Τσαλίκης νιώθει “διχασμένη προσωπικότητα” για την επόμενη μέρα του κορωνοϊού (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώγου Λιάγκα, “Μεσημέρι” εμφανίστηκε μέσω skype ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο τραγουδιστής και αντιδήμαρχος στον Δήμο Περιστερίου μίλησε για την επόμενη μέρα με την άρση των μέτρων προστασίας για την πανδημία του κορωνοϊού.

“Μέσα μου είμαι μια διχασμένη προσωπικότητα. Είμαι ο ανθρωπος που έχει την ατομική ευθύνη πως πρέπει να τηρηθούν κάποια μέτρα για να είμαστε υγιείς και από την άλλη υπάρχει ο λογικός άνθρωπος που λέει ότι πρέπει να ζήσουμε. Και αυτή τη στιγμή δεν μιλάω για τους 15, 20 προβεβλημένους καλλιτέχνες που ενδεχομένως να μην έχουμε τόσο σοβαρό πρόβλημα. Μιλάω για ένα σύνολο χιλιάδων ανθρώπων που αφορούν την ψυχαγωγία και το θέαμα γενικότερα που πραγματικά θα δυστυχήσουν” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Επίσης, ο τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου συμπλήρωσε πως “είμαστε αυτή τη στιγμή μπροστά σε αχαρτογράφητα ύδατα. Είμαστε όλοι μουδιασμένοι και φαντάζομαι πως οι ιθύνοντες ακούνε, αφουγκράζονται και προσπαθούν να βρουν τρόπους γιατί δεν φαντάζομαι πως κανέναν άνθρωπο ο οποίος είναι υπεύθυνος, σώφρων και ηθικός να μην του περνάει από το μυαλό το γεγονός ότι χιλιάδες άνθρωποι θα δυστυχήσουν. Μιλάμε, τώρα, για δύο μήνες πριν και άλλους τέσσερις, τουλάχιστον, μήνες μπροστά. Μισός χρόνος πλήρους απραξίας και ανεργίας”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.