Κρήτη: Περιπέτεια εν πλω για τουριστικό σκάφος

|
THESTIVAL TEAM

Περιπετειώδες ήταν το ταξίδι για 21 επιβάτες που πήγαιναν θαλάσσια εκδρομή από την Αγία Γαλήνη προς Πλακιά και Γαύδο, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το πρωί της Κυριακής το τουριστικό ημερόπλοιο «Καλυψώ» προσέκρουσε σε κορμό στην είσοδο του λιμανιού του Πλακιά με αποτέλεσμα να υποστεί βλάβη η αριστερή προπέλα του σκάφος.

Ο καπετάνιος ενημέρωσε το λιμεναρχείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια το σκάφος κατέπλευσε με ιδία μέσα στο λιμάνι όπου αποβίβασε τους επιβάτες με ασφάλεια.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμηση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.