Εκλογές στη Θεσσαλονίκη: Κλειδώθηκε στο εκλογικό κέντρο “αγκαλιά” με τις ψήφους- Πήγε στο νοσοκομείο με τον εκλογικό σάκο (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Η καθυστέρηση στα επίσημα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της Κυριακής προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις και πολλά ερωτηματικά.

Απάντηση έδωσε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΙ, η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Οργάνωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Πόπη Μπαλλά και αναφέρθηκε τόσο στους λόγους καθυστέρησης όσο στα προβλήματα που προέκυψαν.

Η κ. Μπαλλα σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «περιμένουμε ακόμα και τώρα δικαστικό αντιπρόσωπο. Ο συγκεκριμένος μας είπε ότι έκανε μια καταμέτρηση που του βγήκε λάθος. Προσπάθησε και πάλι τη Δευτέρα χωρίς να τα καταφέρει και χθες προσπαθούσε να ολοκληρώσει για να φέρει τα επίσημα αποτελέσματα. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι μας έλεγαν ότι υπήρχε μεγάλος φόρτος εργασίας και επιπλέον είχαν να αντιμετωπίσουν και την κούραση που αισθάνονταν. Έχουμε αναφορά ότι δικαστικός αντιπρόσωπος κλειδώθηκε σε εκλογικό τμήμα για να κοιμηθεί και να συνεχίσει την επόμενη μέρα».

«Σε μια άλλη περίπτωση ο δικαστικός αντιπρόσωπος πήγε σε νοσοκομείο για να νοσηλευτεί και πήρε μαζί του τον σάκο. Πήγαμε στο νοσοκομείο και πήραμε τα πρακτικά» είπε η Πόπη Μπαλλά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.