Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Διαβατά – Ελέγχθηκαν 32 άτομα και 42 οχήματα

Intime
|
THESTIVAL TEAM

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε οικισμό των Διαβατών για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την πρόληψη – αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, πρωινές ώρες χθες (13-11-2025), πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό των Διαβατών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου, με τη συνδρομή προσωπικού των Διευθύνσεων Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών, Τροχαίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, έλεγξαν συνολικά:

  • 32 άτομα και
  • 42 οχήματα

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:
– Συνελήφθη 1 αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης
– Βεβαιώθηκαν 16 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και
– Ακινητοποιήθηκαν 6 οχήματα.

Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Νομού.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.