Συνελήφθη ο γνωστός γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης μετά από έφοδο του ελληνικού FBI στις αποθήκες της εταιρείας του

THESTIVAL TEAM
Συνελήφθη μετά από έλεγχο στις αποθήκες της εταιρείας στο Ελληνικό, ο Γιώργος Τσαγκαράκης, ιδιοκτήτης της γνωστής γκαλερί με έδρα το Κολωνάκι.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο ιδιοκτήτης της γνωστής γκαλερί συνελήφθη με βάση τον νόμο περί αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς.
Είχε προηγηθεί μεγάλη επιχείρηση της διεύθυνσης αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος στην αποθήκη της γνωστής γκαλερί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για την έρευνα αποτέλεσε ένα βίντεο που αναρτησε στα social media ο ιδιοκτήτης της γκαλερί, στο οποίο φαινόταν ένα Ευαγγέλιο του 1700μΧ.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, κατά την έρευνα στην αποθήκη εντοπίστηκαν χρήματα και εκατοντάδες πίνακες, οι οποίοι ελέγχονται για την αυθεντικότητά τους.





