Δ. Νεάπολης- Συκεών: Δωρεάν βουτιές στο κολυμβητήριο εν μέσω καύσωνα

|
THESTIVAL TEAM

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η δημοτική αρχή Νεάπολης-Συκεών προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες …

των συμπολιτών μας, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν. Παράλληλα, κοντά στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού βρίσκεται διαρκώς το εξειδικευμένο προσωπικό των κοινωνικών υπηρεσιών για την παροχή κάθε βοήθειας.

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την προστασία των ευπαθών ομάδων η δημοτική αρχή έχει προγραμματίσει από σήμερα έως και την Κυριακή να παραμείνουν ανοικτοί από το πρωί έως τις 9 μ.μ. όλοι οι κλιματιζόμενοι δημοτικοί χώροι, οι οποίοι ούτως ή άλλως λειτουργούν με συνεχές ωράριο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Συγκεκριμένα, ανοιχτά θα παραμείνουν από σήμερα έως και την Κυριακή τα συνολικά εννέα ΚΑΠΗ και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, η αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Νεάπολης-Συκεών (αυλόγυρος δημαρχείου, 2313 313189), οι αίθουσες των πρώην δημοτικών συμβουλίων Αγ. Παύλου και Πεύκων, ο ισόγειος χώρος του πρώην δημαρχείου Νεάπολης καθώς και το Πολιτιστικό Κέντρο Συκεών (9 π.μ.- 9 μ.μ., Κομνηνών 38, 2310 638058).

Επιπλέον, το δημοτικό κολυμβητήριο Συκεών θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10.30 το βράδυ (το Σαββατοκύριακο 11 π.μ.- 6 μ.μ.), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, το οποίο θα μπορεί να απολαύσει δροσερές βουτιές. υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση εξειδικευμένων στελεχών. Το κολυμβητήριο βρίσκεται στο Πολυαθλητικό Κέντρο στην περιοχή του Κρυονερίου και η πρόσβαση σε αυτό είναι εφικτή με τις αστικές γραμμές 28, 23 και 18. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες καλώντας στο τηλέφωνο 2310 200327.

Σε όλους τους χώρους θα βρίσκονται μέλη του προσωπικού των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου για την παροχή κάθε βοήθειας σε όσους συμπολίτες μας αναζητήσουν μια όαση δροσιάς.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.