Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος το γεγονός ότι τα γενέθλια του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη παρουσιάστηκαν ως ιστορική στιγμή από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, στο «Σαν σήμερα» υπήρχε, ανάμεσα στα υπόλοιπα, και η γέννηση του κ. Γεωργιάδη.

 «Χαιρετίζουμε τη μεγάλη επέτειο της γέννησης του Άδωνι Γεωργιάδη και ευχόμαστε στην ελληνική δημοσιογραφία να έχει πάντα τέτοιες επιτυχίες και να αναδεικνύει τις σημαντικές στιγμές της Ιστορίας μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος σε ανάρτησή του στο Facebook,

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κλείνει τα 47, με τους συνεργάτες του να του ετοιμάζουν μία μεγάλη τούρτα - σε μπλε και άσπρο χρώμα, στα χρώματα της Ελλάδας και, φυσικά, του κόμματός του. Μάλιστα, τη φωτογράφισε και την ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram γράφοντας τα εξής: «Η τούρτα που μου έκαναν δώρο οι συνεργάτες μου στο γραφείο για τα γενέθλιά μου σήμερα. Τους ευχαριστώ!».

adonis.jpg

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης έσβησε ακόμια μια τούρτα στην πρεσβευτική οικία του Τζέφρι Πάιατ, όπου ο Αμερικανός πρέσβης ετοίμασε ένα πάρτι έκπληξη, προς τιμήν του υπουργού.

Η ανάρτηση του κ. Τσακαλώτου: