Γιώργος Παπαδάκης: Έχω να δω τα εγγόνια μου από τότε που άρχισαν τα μέτρα

|
THESTIVAL TEAM

Tις σκέψεις του για τον κορονοϊό αλλά και για την καθημερινότητά του μίλησε στο τηλεοπτικό περιοδικό “Τηλέραμα” ο Γιώργος Παπαδάκης. Όπως επεσήμανε, η καθημερινότητά του δεν άλλαξε καθόλου, ενώ τόνισε πως φοβάται τον κορονοϊό, όπως όλοι καθώς δεν σηκώνει ούτε μαγιές ούτε ηρωισμούς.

Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης όπως αναδημοσιεύτηκε από το gossip-tv.gr

«Η καθημερινότητά μου δεν άλλαξε καθόλου. Ίσα ίσα, ξυπνάω πο­λύ πιο νωρίς. Εκεί που ξύπναγα 3 παρά, ξυπνάω στις 2, γιατί η προετοιμασία πρέπει να γίνει όχι μόνο για μένα, αλλά και για έναν δυο αν­θρώπους που θα έρθουν στο σπί­τι για να βοηθήσουν με τα τεχνικά. Έπειτα υπάρχουν η επαφή με τους λιγοστούς συνεργάτες και η προ­σωπική μου προετοιμασία, γιατί άμα ξυπνάς 2 το πρωί, αυτό σημαίνει ότι έχεις κοιμηθεί και νωρίς το βράδυ και είσαι υποχρεωμένος πριν ξεκινήσει η εκπομπή να είσαι ενημερωμένος. Πιο πολλή δουλειά έχει τώρα».

Φοβάστε τον κορονοϊό;

Φοβάμαι όπως εσύ! Δεν φοβάμαι με την έννοια να με απασχολεί καθημερινά και να μου έχει αλλάξει την ψυχοσύνθεση μου, φοβάμαι όπως όλοι. Εδώ δεν σηκώνει ούτε μαγκιές ούτε ηρωισμούς! Πρέπει να πάρουμε τις προφυλάξεις μας, να πειθαρχήσουμε σε κάποια μέτρα και νομίζω ότι θα πρέπει να το κάνουμε όχι μόνο για τον εαυτό μας αλλά και για τους άλλους.

Σας έχει στοιχίσει που δεν βλέπετε τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας;

Τα γενέθλια του μεσαίου και του το μικρού παιδιού μου δεν μπορέσαμε να τα γιορτάσουμε μαζί. Τα εγγόνια μου έχω να τα δω από τότε που άρχισαν τα μέτρα. Τα λέμε μέσα από την κάμερα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.