Για τη νέα του δουλειά στο Ιράν μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Το μοντέλο, μετά τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix, άνοιξε τα υποκριτικά του «φτερά» και πετάει για το Ιράν, όπου θα συμμετάσχει σε σίριαλ. Σε αυτό θα υποδυθεί έναν βυζαντινό ιππότη που μάχεται κατά των Περσών.

«Φεύγω, αύριο βράδυ, για το Ιράν και θα μείνω δύο μήνες. Δεν ξέρω αν θα έχω κάποιο κενό και επιστρέψω ενδιάμεσα αλλά το πρόγραμμα είναι για δυο μήνες. Πρόκειται για ένα σίριαλ που θα γυρίζεται τρία χρόνια και θα περιμένω δηλαδή τρία χρόνια για να δημοσιεύσω φωτογραφίες. Απαγορεύουν τα κινητά. Θέλω να σας χαρίσω πολλές όμορφες εικόνες από εκεί αλλά θα βλέπετε μόνο τοπία. Το σίριαλ θα προβληθεί μετά από τρία χρόνια μα πήρα ήδη τα χρήματα», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο.

Σχετικά με την αναταραχή που υπάρχει στο Ιράν, το τελευταίο διάστημα, ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε ότι ανησυχούν κυρίως η μητέρα του και τα κοντινά του πρόσωπα, ωστόσο, τόνισε ότι «είναι η δουλειά μου και θα πάω να την κάνω καλά».

Βίντεο: Ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλά για τη δουλειά του στο Ιράν

«Είμαι ένας Βυζαντινός ιππότης, αξιωματικός και μάχομαι κατά των Περσών. Θα μιλάω τη γλώσσα που μιλούσαν τον 5ο αιώνα στο Βυζάντιο και μελετάω καθαρεύουσα και Περσικά για να συνεννοούμαι εκεί», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον ρόλο του.