VIDEO: Η στιγμή που μέλη του Ιερού Λόχου διακόπτουν παράσταση στο Βασιλικό Θέατρο

|
THESTIVAL TEAM

Βίντεο από την στιγμή που μέλη του Ιερού Λόχου διακόπτουν την παράσταση «Πυρκαγιές» στο Βασιλικό Θέατρο, στη Θεσσαλονίκη, δόθηκε στην δημοσιότητα.

Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους διέκοψα την παράσταση καθώς «ο νεαρός ηθοποιός Χαλκιάς Ορέστης (υποδύεται τον Σιμόν), χωρίς καμία αιτία, ακούγεται επί λέξη να εκστομίζει διαδοχικά τις βλαστήμιες».

«Φασαρία και σταμάτημα της θεατρικής παράστασης “Πυρκαγιές” στην Θεσσαλονίκη!

Ενημερωθήκαμε, ότι στη θεατρική παράσταση “Πυρκαγιές” του Κρατικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης που παίζεται στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, του λιβανοκαναδού συγγραφέα Ουασντί Μουαουάντ (προφανώς μουσουλμάνου), ο νεαρός ηθοποιός Χαλκιάς Ορέστης (υποδύεται τον Σιμόν), χωρίς καμία αιτία, ακούγεται επί λέξη να εκστομίζει διαδοχικά τις παρακάτω βλαστήμιες: “τον Χριστό και την Παναγία μου”, “γαμ* το καντήλι μου”, ξανά “γ* το καντήλι μου” και μετά από λίγο λέει ολόκληρη την βρισιά “γ* τον Χριστό μου”, “γ* την Παναγία μου”.

Άμεσα σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, μέλη του Ιερού Λόχου επισκέφθηκαν στις 6 μμ το απόγευμα το Βασιλικό Θέατρο για να διαπιστώσουν αν ισχύουν οι πληροφορίες.

Πράγματι, λίγα μόλις λεπτά αφού ξεκίνησε η θεατρική παράσταση, ακούσαμε με τα ίδια μας τα αυτιά τον ηθοποιό που υποτίθεται υποδύεται το παιδί μιας που έχει πεθάνει ενώ ακούει την διαθήκη της στον συμβολαιογράφο, να φωνάζει δημόσια και προκλητικά τις παραπάνω βλασφημίες.

Άμεσα μέλη μας αλλά και άλλοι θεατές άρχιζαν να διαμαρτύρονται ενώ ο ηθοποιός συνέχιζε να κάθεται προκλητικά στην καρέκλα του αρνούμενος να ζητήσει συγνώμη», αναφέρουν σε ανάρτησή στο Facebook ο Ιερός Λόχος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.