Στην Καλαμαριά ο Μητσοτάκης – Κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων (video)

|
THESTIVAL TEAM

Στο μνημείο του Τραπεζούντιου Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρύσανθου Φιλιππίδη, το οποίο βρίσκεται πίσω από την Μητρόπολη Καλαμαριάς, κατέθεσε στεφάνι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την προσφυγομάνα Καλαμαριά ανήμερα της ημέρας μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας. Τον υποδέχτηκαν ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς Ιουστίνος, ο δημαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης και ο Υπουργός Μακεδονίας & Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.

Μετά την κατάθεση στεφάνου ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το δημαρχείο Καλαμαριάς και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιάννη Δαρδαμανέλη, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν τον τοπικό δήμο.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο γενικός γραμματέας υποδομών ο οποίος ενημέρωσε, από κοινού με τον Δήμαρχο, τον πρωθυπουργό για την πορεία της διάνοιξης της οδού Πόντου, για την αξιοποίηση του στρατοπέδου Κόδρα και για το Παλατάκι.

Tην ώρα της επίσκεψης του πρωθυπουργού, στην πλατεία του δημαρχείου βρίσκονταν μέλη του ΠΑΜΕ, που διαδήλωναν κατά του εργασιακού νομοσχεδίου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.