ΠΑΣΟΚ: Ο Μητσοτάκης φοβάται την αναγέννηση του κινήματος – Να δώσει στη δημοσιότητα τα καταγραφικά της ΕΥΠ

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Με σκληρό σχόλιο απάντησε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις αναφορές του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη σημερινή διακαναλική συνέντευξή του.

Το γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρει ότι «δεν κατάφερε να κρύψει την κύρια αγωνία του ούτε σήμερα. Φοβάται την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, γιατί ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός του αντίπαλος».

Μάλιστα υπογραμμίζει ότι θα πρέπει να «βάλει καλά στο μυαλό του ότι οι 270.000 φίλοι και μέλη του κόμματος έδωσαν πριν ενάμιση χρόνο ισχυρή εντολή στον Νίκο Ανδρουλάκη να κάνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστή και όχι βολικό εταίρο».

Τονίζει ακόμη ότι «μόνο θυμηδία προκαλεί ο πρωθυπουργός, που μετέτρεψε το κράτος σε λάφυρο για τον ίδιο και την παρέα του, ο πρωταθλητής των απευθείας αναθέσεων και των στρατών μετακλητών να ενδύεται τον μανδύα του προοδευτικού εκσυγχρονιστή».

Σε υστερόγραφο στο σχόλιό της η Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνει: «Επειδή το έχει μαράζι για το αν προσκάλεσε επίσημα σε συνάντηση τον κ.Ανδρουλάκη τη βραδιά της εκλογής του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ας βγάλει στη δημοσιότητα τα καταγραφικά της ΕΥΠ για να δει όλη η Ελλάδα τι του είπε. Εξάλλου και τότε τον παρακολουθούσαν ως “εθνικό κίνδυνο”».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.