ΕΒΕΘ: Εκδήλωση για τις “Καλές πρακτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις χώρες της Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου”

09/11/2019 05:56
|
THESTIVAL TEAM

To Επιχειρηματικό Συμβούλιο του Οργανισμού της Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ) πραγματοποιεί την ενημερωτική εκδήλωση «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής – Καλές πρακτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις χώρες της Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου», την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29). 

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο των εργασιών της 61ης Τακτικής Συνάντησης των μελών του Επιχειρηματικού Συμβουλίου της ΟΣΕΠ, με στόχο τη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου και τη διεύρυνση της πρωτοβουλίας του Δικτύου στις υπόλοιπες έντεκα χώρες του Οργανισμού.

Η εκδήλωση υλοποιείται σε συνεργασία με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής, ο Πρόεδρος του οποίου, κ. Νικόλαος Πέντζος, θα παρουσιάσει, ως καλή πρακτική, το έργο του Δικτύου που στοχεύει στη διασύνδεση της επιχειρηματικής κοινότητας με φορείς που προσφέρουν κοινωνικό έργο.

Επίσης, εκπρόσωποι των επιχειρήσεων ISOMAT και TRANS ANDRIATIC PIPELINE (TAP), καθώς και των φορέων Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και Ορφανοτροφείο θηλέων «Η Μέλισσα» θα καταθέσουν, ως αρωγοί και ωφελούμενοι, την εμπειρία τους από τη συμμετoxή τους στο Δίκτυο.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Επιχειρηματικού Συμβουλίου και του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την online δήλωση για τη δωρεάν συμμετοχή τους, μέχρι και την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Γενική Γραμματέα της Ελληνικής Προεδρίας του Επιχειρηματικού Συμβουλίου της ΟΣΕΠ, στο τηλ.2310 370182 και με email: [email protected]