“Πού να πάω;”: Σε πλειστηριασμό το σπίτι 81χρονου στη Χαλκιδική – Είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο

|
THESTIVAL TEAM

Στην πράξη εφαρμόστηκε σήμερα η έξωση του 81χρονου από τα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής που έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.gr, δικαστικός επιμελητής, παρουσία αστυνομικής δύναμης και με τη συνδρομή κλειδαρά άλλαξαν κλειδαριές στην οικία που περνά στα χέρια αλλοδαπού νέου ιδιοκτήτη.

«Αυτό είναι το σπίτι μου, το φτιάχνω από τότε που ήμουν 29 χρονών. Είμαι ανάπηρος με σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν έχω πουθενά να πάω. Πώς να φύγω και πού να πάω», επανέλαβε πολλές φορές ο ηλικιωμένος που βρέθηκε σε απόγνωση το πρωί βλέποντας ότι χάνει την περιουσία του.

Η ιστορία του ηλικιωμένου ανάπηρου, που έχει χάσει το ένα του πόδι και κινείται πλέον με αναπηρικό αμαξίδιο, έχει κάνει τον γύρo του διαδικτύου και όχι μόνο.

Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό καθώς ο ίδιος ήταν εγγυητής σε δάνειο του γιου του που δεν αποπληρώθηκε εξ’ ολοκλήρου.

Από τις 150.000 ευρώ, είχε μείνει το ποσό των 50.000 ευρώ μέχρι που το δάνειο πέρασε στα χέρια των εταιρειών που τα πήραν από την τράπεζα.

Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό τον Δεκέμβριο του 2022.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.