Ελβετία: Γυμνός άνδρας σε πάρκο σκότωσε γυναίκα που έκανε τζόγκινγκ

Μια γυναίκα που έκανε τζόγκινγκ σκοτώθηκε σε επίθεση που δέχτηκε από έναν γυμνό άνδρα σε πάρκο του Μάνεντορφ, κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.
«Το απόγευμα της Τρίτης, μια γυναίκα δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε θανάσιμα από έναν άνδρα στο Μάνεντορφ», δήλωσε η αστυνομία του καντονιού της Ζυρίχης. «Περαστικοί ανέφεραν την παρουσία ενός γυμνού άνδρα στο Alma Park που φώναζε και επιτέθηκε σωματικά σε άλλους ανθρώπους», πρόσθεσε.
Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα στην Ελβετία άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς και τραυμάτισε έξι άτομα.
Οι περαστικοί είχαν σημάνει συναγερμό όταν ο 19χρονος άνδρας άρχισε να επιτίθεται τυχαία σε ανθρώπους και όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ανακάλυψε την Ελβετίδα πεσμένη στο έδαφος σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο δράστης, όπως αναφέρει η Daily Mail, είναι Ελβετός και συνελήφθη αμέσως από την αστυνομία καθώς βρισκόταν ακόμα στον χώρο του πάρκου. Σύμφωνα με μάρτυρα, η άψυχη γυναίκα ήταν πεσμένη στο γρασίδι δίπλα σε μια λίμνη όταν την ανακάλυψαν νεκρή οι Αρχές.
«Το μέρος δεν είναι εύκολα προσβάσιμο. Είναι ένα στενό μέρος στο οποίο μπορείς να φτάσεις μόνο μέσω μιας στενής σκάλας», είπε στην ελβετική Blick. Ένας άλλος κάτοικος μίλησε εμβρόντητος για το σοκ που υπέστη μετά το τρομακτικό γεγονός, λέγοντας: «Υπάρχουν πολλοί νέοι που κυκλοφορούν στο πάρκο αυτό τα βράδια». «Είναι τρελό αυτό που συνέβη εδώ. Σοκαρίστηκα πολύ όταν το έμαθα σήμερα το πρωί».
Ακολουθήστε το Thestival στο 




