ΠΑΟΚ: Κανείς δεν θα διστάσει να μας τιμωρήσει ξανά όσο η ομάδα πλησιάζει στην κορυφή

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε από τους οπαδούς του να φροντίσουν να προστατεύσουν την έδρα της ομάδας από τυχόν την τιμωρία προσέχοντας την συμπεριφοράς τους, αφού, όπως υπογράμμισε, είναι η μοναδική ομάδα που έχει τιμωρηθεί με βάση το νέο νόμο για μία κρότιδα και θεωρεί πως κανείς δεν θα διστάσει να το κάνει ξανά τώρα που ο «δικέφαλος του βορρά» κινείται με ορμή προς την κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η Τούμπα θα τα κρίνει όλα

Με την επιστροφή στο σπίτι μας, έχουμε όλοι ιερή υποχρέωση να το διατηρήσουμε ανοιχτό, οχυρό στα όνειρά μας και φόβητρο για τους αντιπάλους μας.

Η Τούμπα είναι το μόνο γήπεδο που έχει τιμωρηθεί με βάση το νέο νόμο για μια κροτίδα, και κανείς δεν θα διστάσει να το ξανακάνει όσο η ομάδα πλησιάζει με ορμή στην κορυφή.

Ο επόμενος εντός έδρας αγώνας είναι με την ΑΕΚ και γίνεται σε όλους κατανοητό πως σήμερα δεν πρέπει να ξεφύγει το παραμικρό από την προσοχή μας.

Δεν πετάμε πυρσούς, κροτίδες, βεγγαλικά, πυροτεχνήματα. Δεν πετάμε οποιοδήποτε αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο. Αρκεί το λάθος ενός για να έρθει μια τιμωρία, όπως είδαμε και στο πρόσφατο παρελθόν.

Κανείς δεν μπορεί να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ περισσότερο από τον ίδιο του τον κόσμο. Και κανείς δεν μπορεί να σπρώξει την ομάδα περισσότερο από 30.000 ενωμένα λαρύγγια! Σας έχουμε ανάγκη ως το τέλος!»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.