Με Πέλκα η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό- Οριστικά εκτός ο Βαρέλα

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Με τον Δημήτρη Πέλκα να τίθεται κανονικά στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, εκτός παρέμειναν οι Ζίβκοβιτς – Στοχ καθώς και ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε ότι υπέστη θλάση στο δεξί δικέφαλο κι αναμένεται ν’ απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για περίπου τρεις εβδομάδες.

Στην αποστολή του Δικεφάλου βρίσκονται οι νεαροί Μιχάι και Μιχαηλίδης και μένει να φανεί αν ο 41χρονος τεχνικός θα προτιμήσει έναν από τους δύο δίπλα στον Ίνγκασον ή αν θα προχωρήσει σε κάποια άλλη λύση με τον Βιεϊρίνια ή κάποιον άλλο παίκτη στο κέντρο της άμυνας.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι»:

Στις περιπτώσεις που τα πράγματα δεν σου πάνε όπως περίμενες ή θα ήθελες έχεις δύο επιλογές. Είτε μένεις σε ό,τι έγινε, είτε διαμορφώνεις τι θα γίνει. Ο ΠΑΟΚ πήρε τα μαθήματά του από τα δύο συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και κοιτάει μπροστά σε μια νέα πρόκληση.

Στον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Στην ευκαιρία να δείξει χαρακτήρα και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές την Τρίτη (03.03) δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης που αναμένεται να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με το αντίστοιχο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Φερέιρα είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Άκπομ,Σφιντέρσκι.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.