Χαραλαμπίδης: Δύσκολο και κομβικό το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας

|
THESTIVAL TEAM

Για την αυριανή αναμέτρηση με τη Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη (19:00), μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, τονίζοντας ότι πρόκειται για δύσκολο αλλά και κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια στο BCL.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο και ταυτόχρονα κομβικό παιχνίδι για μας, στην προσπάθεια που κάνουμε για να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η Besiktas είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, με παίκτες που έχουν προσωπικότητα και αξία και για να τους αντιμετωπίσουμε, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να κάνουμε σωστά αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο. Να εκτελέσουμε σωστά στην επίθεση και να ακολουθήσουμε την ίδια στιγμή και το αμυντικό μας πλάνο, με απόλυτη συγκέντρωση, απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να έχει άσχημα αποτελέσματα τελευταία, αλλά έχει πολύ ταλέντο και μπορεί να τιμωρήσει κάθε λάθος. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφύγουμε» δήλωσε ο Χαραλαμπίδης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.