Δύο συλλήψεις γα το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών στην Ξηροκρήνη

|
THESTIVAL TEAM

Δύο Πακιστανοί,37 και 35 ετών, συνελήφθησαν μετά από το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε χτες το βράδυ, στην περιοχή της Ξηροκρήνης, στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ομάδα περίπου 15 Πακιστανών επιτέθηκαν σε ομοεθνείς τους στην οδό Σπυρίδωνος Χατζητσίρου, πίσω από το κτίριο της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, αιτία του επεισοδίου ήταν η άρνηση ενός Πακιστανού ιδιοκτήτη Μίνι Μάρκετ να πληρώσει χρήματα σε ομοεθνείς του για να του παρέχουν προστασία. Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο άτομα και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από κλιμάκιο του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο.

Συνολικά προσήχθησαν επτά άτομα, εκ των οποίων τα δύο συνελήφθησαν. Ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων φέρεται να πυροβόλησε με το όπλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο στα πόδια.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.