Κινητοποιήσεις από βδομάδα στον ΟΑΣΘ εάν δεν βρεθεί λύση για τα δεδουλευμένα

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

 Δεν βρέθηκε λύση στο θέμα της μισθοδοσίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, καθώς εκπρόσωποι των εργαζομένων μέχρι στιγμής δεν κατάφεραν να συναντηθούν με την διευθύντρια του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη.

“Δεν καταφέραμε να συναντηθούμε σήμερα με την διευθύντρια του γραφείου  κ. Χουλιαράκη. Δεν μας  έχει κατατεθεί μέχρι στιγμής πρότασηγ ια την αποπληρωμή των δεδουλευμένων μας”, τόνισε στο thestival.gr, ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσερμενίδης αν εντός του Σαββατοκύριακου δεν βρεθεί λύση για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων, ο ίδιος θα εισηγηθεί στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου την επανέναρξη των κινητοποιήσεων.

Να σημειωθεί πως αύριο οι εργαζόμενοι θα συμπληρώσουν δύο μήνες απλήρωτοι.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, η κίνηση που δρομολογείται για να δοθεί και πάλι προσωρινή λύση στο πρόβλημα, είναι να εκταμιευτεί προκαταβολικά η επιχορήγηση του Οργανισμού για τον μήνα Δεκέμβριο, ώστε να καλυφθεί η μισθοδοσία ενός μήνα. Εάν κάτι τέτοιο συμβεί μέχρι και τη Δευτέρα, μιας και απ’ ότι φαίνεται, διοίκηση ΟΑΣΘ και αρμόδιο Υπουργείο τα έχουν βρει, οι κινητοποιήσεις θα αποτραπούν.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.