Μήνυμα ενότητας έστειλε ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Έχοντας στο πλευρό του, τον νυν πρόεδρο της ΠΕΔ - ΚΜ, Λάζαρο Κυρίζογλου, ο κ. Καϊτεζίδης απηύθυνε «αυτοδιοικητική και ενωτική» πρόσκληση.

«Η υποψηφιότητα μου θα αγκαλιάσει όλες τις φωνές. Να ενώσουμε όλους τους αυτοδιοικητικούς σε μια φωνή. Θα είμαστε ανοιχτοί σε όλους και δεν πρόκειται να υπάρξει αποκλεισμός σε κανέναν», σημείωσε ο κ. Καϊτεζιδης προσθέτοντας ότι νιώθει αισθήματα χαράς και ευθύνης.

Ο ίδιος εξήρε το έργο του Λάζαρου Κυρίζογλου στην ΠΕΔ - ΚΜ σημειώνοντας πως στηρίζει την υποψηφιότητα του ίδιου για την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. «Για μια ακόμη φορά η θέση της Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι γροθιά. Βρήκαμε δεδομένο πεδίο. Αν κάτι χαρακτηρίζει την πορεία αυτή είναι ότι κηρύξατε και κάνατε πράξη την ενότητα», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι θα υπάρχει στενή συνεργασία με την ΚΕΔΕ.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λάζαρο Κυρίζογλου για την υποδοχή και την φιλοξενία. Οι διαδρομές μας είναι μεγάλες που ξεκινούν από τον χώρο της νομικής επιστήμης. Περπατήσαμε και περπατάμε στην αυτοδιοίκηση», τόνισε ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Συγκινημένος ο κ. Κυρίζογλου εξέφρασε την στήριξη του προς το πρόσωπο του κ. Καϊτεζίδη θεωρώντας δεδομένη την εκλογή του για την προεδρία της ΠΕΔ -ΚΜ.

Έκανε λόγο για μια σημαντική μέρα τονίζοντας ότι τα συναισθήματα του είναι ανάμεικτα.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση και ικανοποίηση ταυτόχρονα και μεγάλη χαρά. Υπηρέτησα και σεβάστηκα στην εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου επί πέντε έτη στην ΠΕΔ - ΚΜ. Νιώθω χαρά διότι με όλη μου την αγάπη και την υποστήριξη την παραδίδω μετά τις εκλογές που θα γίνουν», τόνισε ο κ. Κυρίζογλου.

«Ο Καϊτεζίδης είναι αγαπητός συνάδελφος από όλους τους αιρετούς στην κεντρική Μακεδονία. Ενώνει και και λόγω χαρακτήρα και λόγω εργασιομανίας. Είμαστε βέβαιοι ότι παραδίδουμε ένα θεσμό σε άξια και ικανά χέρια. Θα συνδράμουμε στο έργο του», πρόσθεσε.