Ανάκληση για έλεγχο στον αερόσακο συνοδηγού για τα Seat Exeo

|
THESTIVAL TEAM

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Τεχνοκάρ Α.Ε.Ε. εκτελεί ανάκληση αυτοκινήτων Exeo (3R) σχετικά με τoν αερόσακο συνοδηγού.

Η ανάκληση αφορά σε 72 οχήματα Exeo 3R, μοντέλα ετών 2009-2013. Στα επηρεασμένα αυτοκίνητα, σε περίπτωση ατυχήματος με ενεργοποίηση αερόσακου, το περίβλημα της γεννήτριας αερίου του αερόσακου συνοδηγού ενδέχεται να εκραγεί.
Η αιτία είναι η αλλοίωση του προωθητικού που προκαλείται από την υψηλή υγρασία και τις αλλαγές θερμοκρασίας σε εκτεταμένη χρονική περίοδο. Σε περίπτωση ατυχήματος με ενεργοποίηση αερόσακου συνοδηγού, θραύσματα από τη γεννήτρια αερίου μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό ή να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο, είτε εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών Seat Service, για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στη γραμμή εξυπηρέτησης Seat Line 8001180000, είτε ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής επικοινωνίας Seat στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.seat.gr/company/contact-us.html.

Πηγή: gonews.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.