Παραιτήθηκε η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης Φαίη Νικητοπούλου

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την επιστολή της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στην οποία η οργάνωση εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμεί την εγκάτασταση προσφύγων στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», η πρόεδρός της Φαίη Νικητοπούλου υπέβαλε την παραίτησή της στην ΟΝΝΕΔ, η οποία και έγινε δεκτή. Μάλιστα, η κυρία Νικητοπούλου αναμένεται να παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ τη Δευτέρα.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης δημοσιοποίησε την εν λόγω επιστολή στην οποία έθετε 7 παραμέτρους ενάντια στην εγκατάσταση προσφύγων στην ανενεργή πτέρυγα «Μπόμπολας» του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».
Μετά τις αντιδράσεις, ακολούθησε η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ, η οποία ουσιαστικά «αδειάζει» την ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, λέγοντας ότι «η θέση της ΟΝΝΕΔ είναι σαφής και ανυποχώρητη: είμαστε δίπλα στην Κυβέρνηση στη διαχείριση τόσο του προσφυγικού, όσο και του μεταναστευτικού με τρόπο δίκαιο και αποτελεσματικό, χωρίς φωνές εντυπωσιασμού είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά».
Ακολουθήστε το Thestival στο 




