Με τους Βουλευτές – δικηγόρους ο Σταύρος Καλαφάτης

Συνεχίζει τον κύκλο συναντήσεων με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που έχουν κοινή επαγγελματική ενασχόληση ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. Ν.Δ. και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης.
Η πρωτοβουλία απέσπασε ήδη τα θετικά σχόλια των Βουλευτών – Ιατρών του πρώτου κύκλου και μέσα στην εβδομάδα προγραμματίζεται συνάντηση των Βουλευτών – Νομικών με τον Υπουργό Δικαιοσύνης για ενημέρωση και συζήτηση προτεραιοτήτων και προτάσεων.
Στόχος παραμένει η αναβάθμιση του ρόλου και του έργου των Βουλευτών που αποτέλεσε δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και η αξιοποίηση των γνώσεων και της επαγγελματικής τους εμπειρίας ώστε ν΄αποτελέσουν ουσιαστικά «άτυπους συμβούλους» των Υπουργών ανά τομέα πολιτικής. Ο κύκλος των συναντήσεων θα συνεχισθεί με τους Βουλευτές επαγγελματίες του τεχνικού κόσμου (πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους κ.α.).





