Χαλκιδική: Νέα προθεσμία πήρε από τον πταισματοδίκη η δήμαρχος Κασσάνδρας για την υπόθεση του δυστυχήματος στο λούνα παρκ

|
THESTIVAL TEAM

Νέα προθεσμία για να δώσει εξηγήσεις στον πταισματοδίκη για το δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 19χρονο, έλαβε η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η παροχή εξηγήσεων εντάσσεται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκιδικής με διερευνώμενο αδίκημα αυτό της παράβασης καθήκοντος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η δήμαρχος ζήτησε ολιγοήμερη προθεσμία, αίτημα που έγινε δεκτό. Ανάλογο αίτημα είχε υποβάλει και την πρώτη φορά, στις αρχές του μήνα, όταν την κάλεσε ο πταισματοδίκης.