Ψήφισε αλλά δεν έκανε δηλώσεις ο Κώστας Καραμανλής (VIDEO)

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε πριν από λίγο ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στην οδό Δελφών.

Ο κ. Καραμανλής έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από πολίτες και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στο σημείο.

k 1.jpg

Στο σχολικό συγκρότημα τoν υποδέχτηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης και Έλενα Ράπτη, ο πρώην υπουργός και πρόεδρος της Διοικούσας της ΝΔ, Τάσος Σπηλιόπουλος, καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Καραμανλής χαιρέτισε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, έδωσε τη σειρά του σε έναν ηλικιωμένο και στη συνέχεια μπήκε στο παραβάν. Ο ηλικιωμένος μάλιστα ζήτησε τη βοήθεια του πρώην πρωθυπουργού για το τί θα ψηφίσει, ωστόσο, ο ίδιος χαμογέλασε, χωρίς να του δώσει τη βοήθειά του.

k 2.jpg

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο κ. Καραμανλής δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.