Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Γέμισε ελληνικές σημαίες το ΣΕΦ – Το πανό με τον Κολοκοτρώνη και ο… ήρωας Φουρνιέ (φωτο)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στις 21:00, για τον 4ο τελικό της Basket League, με τους ερυθρόλευκους να χρειάζονται νίκη για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.
Πριν την έναρξη του ματς, οι οπαδοί του Ολυμπιακού κρέμασαν πανό με τη μορφή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και την Ελληνική σημαία, ώστε να πικάρουν τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος είχε επιτεθεί σε όσους έβριζαν την Τουρκία στο προηγούμενο ματς στο ΣΕΦ.
Ο Κολοκοτρώνης ήταν ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της επανάστασης του 1821, στρατηγός των Ελληνικών δυνάμεων κατά του τουρκικού ζυγού.
Πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, εντωμεταξύ, έχουν κρεμαστεί πολλές Ελληνικές σημαίες, ενώ ένας οπαδός έφτιαξε μπλούζα με τη μορφή του Κολοκοτρώνη, αντικαθιστώντας το πρόσωπό του με αυτό του Εβάν Φουρνιέ.
Δείτε φωτογραφίες του Intime:


Ακολουθήστε το Thestival στο 




