Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο ιδιοκτήτης εργαστηρίου που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα μετά από φωτιά στην επιχείρησή του

|
THESTIVAL TEAM

Δεν τα κατάφερε ο ιδιοκτήτης του εργαστηρίου παρασκευής αιθέριων ελαίων, ο οποίος μετά από φωτιά στην επιχείρησή του, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, υπέστη σοβαρά εγκαύματα.

Η φωτιά ξέσπασε στην επιχείρηση το απόγευμα της 4ης Ιανουαρίου. Ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν τον ιδιοκτήτη του παρασκευαστηρίου είχε σοκάρει με τα όσα δήλωσε στο thestival.gr:

«Ακούσαμε φωνές και είδαμε τον άνθρωπο να φλέγεται. Αρπάξαμε το λάστιχο και έναν πυροσβεστήρα και τρέξαμε προς το μέρος του. Προλάβαμε και σβήσαμε τη φωτιά όμως είχε πολλά εγκαύματα. Μέχρι και τη στιγμή που τον πήρε το ασθενοφόρο είχε τις αισθήσεις του».

Ο ιδιοκτήτης του εργαστηρίου παρασκευής αιθέριων ελαίων είχε μεταφερθεί αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.