Θεσσαλονίκη: Οδηγός μηχανής έβρισε τους αστυνομικούς που του έκοψαν κλήση, πάτησε γκάζι και προσπάθησε να ξεφύγει

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 33χρονου οδηγού μοτοσικλέτας χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι δικυκλιστές αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης βεβαίωσαν παραβάσεις του ΚΟΚ στον 33χρονο, στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αποχωρώντας από το σημείο ο 33χρονος εξύβρισε τους αστυνομικούς και τράπηκε σε φυγή.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν ενώ σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εκείνος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.