Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν 7 κλοπές – Στη λεία και ένας σκύλος

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο στην περιοχή Κορδελιού – Ευόσμου της Θεσσαλονίκης.
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού – Ευόσμου, εξιχνίασαν επτά περιπτώσεις κλοπών και συγκεκριμένα δύο κλοπές από καταστήματα και πέντε σε δημόσιο χώρο, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα Απριλίου 2024 – Μαΐου 2025, σε περιοχές εδαφικής τους αρμοδιότητας.
Κατά την έρευνα αξιολογήθηκε προανακριτικό υλικό και προέκυψε η συμμετοχή οκτώ ατόμων στις προαναφερόμενες περιπτώσεις, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες.
Η λεία των δραστών περιλαμβάνει το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ, προϊόντα συνολικής αξίας 2.883,5 ευρώ κι ένα ζώο συντροφιάς (σκύλο).
Οι σχηματισθείσες δικογραφίες υποβλήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.





