Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα και σπίτι και συνελήφθησαν

|
THESTIVAL TEAM

Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., χθες το βράδυ, 29χρονος άνδρας, ο οποίος νωρίτερα την ίδια ημέρα διέρρηξε κατάστημα στην περιοχή του Κορδελιού χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι στις 10-06-2020 διέρρηξε ένα ακόμη κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ίδια περιοχή από το οποίο αφαίρεσε 60 ευρώ και διάφορα προϊόντα.

Επίσης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη πέρασαν χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς ηλικίας 32 και 26 ετών, οι οποίοι σήμερα το πρωί διέρρηξαν οικία στην περιοχή της Πυλαίας χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.