Σωτήρης Γεωργούντζος: Όταν έμαθα ότι αρρώστησα έβαλα τα κλάματα (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Ο γνωστός αθλητικογράφος από την Καλαμάτα, Σωτήρης Γεωργούντζος που διεγνώσθη με κορονοϊό νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

“Όταν έμαθα ότι έχω κορονοϊό, έβαλα τα κλάματα, γιατί δεν έχω αρρωστήσει ποτέ μου. Μένω στο χωριό και πέρναγα από το νοσοκομείο κάθε βράδυ όταν τελείωνα τις εκπομπές μου, τη δουλειά μου και έβλεπα τον κόσμο μέσα κι έλεγα τι κρίμα… αυτοί οι άνθρωποι να είναι μόνοι τους στο νοσοκομείο. Να, που το έζησα κι εγώ”, ανέφερε μιλώντας στο STAR μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

“Μάλιστα όταν μου είπαν θα πας στο Ρίο με ασθενοφόρο, εκεί κατέρρευσα. Εκεί βλέπεις ότι ο άνθρωπος έχει πολλές δυνάμεις, πολλές δυνατότητες μέσα του στα δύσκολα. Φαίνεται η δύναμη που έχει ο καθένας μας όταν έρθουν τα δύσκολα”, δήλωσε.

Τα συμπτώματά του ξεκίνησαν με πυρετό, ο οποίος έπεσε αλλά την περασμένη Παρασκευή ανέβηκε ξανά.

“Η συμβουλή μου είναι κυρίως στον κόσμο. Το κράτος έκανε πολύ σωστά με τις απαγορεύσεις. Αν τις είχε κάνει και πιο νωρίς, ακόμα πολλοί θα είχαμε γλιτώσει. Πιστεύω ότι στην Ελλάδα κόλλησα. Δεν μπορεί να έχω κολλήσει πριν από 33 μέρες πριν. Και να γίνονται τεστ στον κόσμο” κατέληξε ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.