Την οποιαδήποτε εμπλοκή του στον διορισμό του κουμπάρου του, Γρηγόρη Χάτσιου, ως διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς, αρνείται ο βουλευτής του νομού, Ζήσης Τζηκαλάγιας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό TOP CHANNEL Κοζάνης, ο κ. Τζηκαλάγιας τόνισε πως το γεγονός πως ο νέος διοικητής του νοσοκομείου είναι φίλος και κουμπάρος του, δεν έπαιξε κανένα ρόλο στον διορισμό του.

"Όπως αντιλαμβάνεστε δεν υπάρχει συγγένεια εξ αίματος, το ότι είναι συμμαθητής μου και παιδικός μου φίλος, και μας συνδέει και μια κουμπαριά όπως λέτε αυτό δεν έχει καμιά σημασία", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα εξήρε το βιογραφικό του Γρηγόρη Χάτσιου λέγοντας πως είχε περισσότερα προσόντα από όλους τους άλλους υποψήφιους για τη θέση.

"Οι υποψήφιοι για τη θέση του διοικητή ήταν 15-16, από αυτούς οι 6-7 ήταν Καστοριανοί, από τους οποίους ο κ. Χάτσιος υπερείχε κατά πολύ σε προσόντα. Ο συγκεκριμένος που τελικά επιλέχθηκε είναι απόφοιτος του Μαθηματικού, αριστούχος, συμμαθητής μου, έκανε μεταπτυχιακό στην Αγγλία στην Πληροφορική, δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια ως ιδιοκτήτης Σχολών Πληροφορικής (μάλιστα ήταν ο πρώτος που δίδαξε Πληροφορική στον νομό Καστοριάς), είχε για αρκετά χρόνια Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, την τελευταία δεκαετία ανήκει στο προσωπικά των ΤΕΙ σε όλη τη Δυτική Μακεδονία". είπε

Ωστόσο ανέφερε πως... είπε μια καλή κουβέντα στον υπουργό Υγείας για τον κουμπάρο του.