Ένωση Κεντρώων για Τσίπρα: Η αναφορά σε Κοτζαμάνηδες και φασίστες της Θεσσαλονίκης προσβάλλει την πλειοψηφία του λαού της

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Με σκληρή γλώσσα σχολιάζει η Ένωση Κεντρώων τα όσα είπε χθες στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

“Η αναφορά σε Κοτζαμάνηδες και φασίστες της Θεσσαλονίκης προσβάλλει την πλειοψηφία του λαού της Θεσσαλονίκης. Υπήρξαν και υπάρχουν φασίστες, αλλά η Θεσσαλονίκη είναι δημοκρατική πόλη”, σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

Αναλυτικά το σχόλιο της Ένωσης Κεντρώων:

“Ο κ. Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη μίλησε για το ότι, όσοι δε θέλουμε να δώσουμε στα Σκόπια το όνομα Μακεδονία μισούμε τους διπλανούς λαούς.

Η Ένωση Κεντρώων πιστεύει ότι όσοι δεν δίνουν το όνομα της Μακεδονίας αγαπάνε την Ελλάδα και απλά ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του μισούν την Ελλάδα.

Επιπλέον, η αναφορά σε Κοτζαμάνηδες και φασίστες της Θεσσαλονίκης προσβάλλει την πλειοψηφία του λαού της Θεσσαλονίκης. Υπήρξαν και υπάρχουν φασίστες, αλλά η Θεσσαλονίκη είναι δημοκρατική πόλη”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.