Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη η επιτυχημένη τραγουδίστρια, Πέγκυ Ζήνα, η οποία μεταξύ άλλων θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μάλιστα η Ναταλία Γερμανού αναρωτήθηκε για το πώς κατάφερε να την αποδεχτούν άνθρωποι του χώρου που μέχρι πρότινος την κατέκριναν.

Η ίδια θεωρεί πως σε αυτό βοήθησε η σκληρή δουλειά αλλά και στάση ζωής της όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Νιώθω ότι σε σέβονται όταν έχεις μια προσωπική ζωή μετρημένη. Είναι ωραίο να προσέχεις λίγο, το πώς φέρεσαι, το πώς εμφανίζεσαι, το πώς μιλάς ακόμη και στην τηλεόραση, που έρχεσαι απρόσκλητη, μπαίνεις στα σπίτια των ανθρώπων. Πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά σου».

Στη συνέχεια, θυμήθηκε και ορισμένα περιστατικά, όταν για παράδειγμα της έλεγαν να προκαλέσει για να γίνει με αυτόν τον τρόπο μεγαλύτερο όνομα. Μάλιστα, υπήρξαν κάποιοι που της έλεγαν πως δεν θα γίνει ποτέ σταρ καθώς δεν εμφανιζόταν και δεν ντυνόταν όπως άλλες συνάδελφοί της.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στη Eurovision το 2002. «Αν είχα πάει στη Eurovision δεν θα μου είχε ξεδιπλωθεί μια pop καριέρα που εγώ δεν ήμουν τόσο καλή; Θεωρείς δηλαδή ότι ο Γιώργος Θεοφάνους θα μου έδινε το "Μη ρωτάτε γιατί πίνω" αν το Love is a wonderful thing πήγαινε καλά στη Eurovision;», είπε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».