Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου φιλοξενήθηκαν ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη, οι οποίοι μίλησαν μεταξύ άλλων και για το ενδεχόμενο να κάνουν κάτι κοινό στην τηλεόραση, αλλά και για τη συνεργασία με την ΕΡΤ που δεν έγινε.

«Πολλά χρόνια είναι της μόδας τα ζευγάρια στην τηλεόραση αλλά για πολλά χρόνια η Αντιγόνη αντιστέκοταν σε αυτή την σκέψη, τον τελευταίο καιρό είναι η αλήθεια πως έχει μπει λίγο το μικρόβιο γιατί μας αρέσει πάρα πολύ».                                

Όταν, δε, ο ηθοποιός δήλωσε πως θα μπορούσαμε να τους δούμε σε μια εκπομπή που να αφορά τα παιδιά, η Σίσσυ Χρηστίδου θυμήθηκε τις συζητήσεις που ο ίδιος είχε προδώσει πως έκανε με τη δημόσια τηλεόραση για μια σχετική εκπομπή.

«Νομίζω ότι έχουμε φάει λίγο πόρτα από την ΕΡΤ! Ενώ είχαμε πάρει έγκριση και είχε περάσει η πρόταση, τελικά έγινε μια ανάκληση της δουλειάς αυτής” παραδέχθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ήταν μια εκπομπή για παιδιά, είχαμε κάνει έναν πιλότο, είχε εγκριθεί και προχωρούσε. Άμα δεν κάνει και η ΕΡΤ κάτι τέτοιο, το οποίο δεν έχει καθόλου εμπορικό χαρακτήρα αλλά πιο πολύ εκπαιδευτικό χαρακτήρα… Αλλά δυστυχώς η αλλαγή της διοίκησης έφερε και αλλαγή σε αυτό. Οπότε είμαστε στον πάγο».

Η Αντιγόνη Ψυχράμη, επίσης, ήταν κατηγορηματική με τη σειρά της πως δεν θα την ενδιέφερε μια συμμετοχή με τον αγαπημένο της σε επόμενο κύκλο του “Globetrotters”.