Η Τζώρτζια Γεωργίου, σε συνέντευξή της, μίλησε για την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση στο πλευρό του Παύλου Σταματόπουλου και της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha και για τις δύσκολες στιγμές όταν μέσα σε ένα βράδυ έμεινε άνεργη.

«Με πήραν στην εκπομπή. Οταν ολοκληρώθηκε, μου πρότειναν να κάνω τις τηλεπωλήσεις, το TV Mall. Παράλληλα όμως έψαχναν να βρουν κοπέλα για την εκπομπή Ελληνοφρένεια. Κάποιος από τη συντακτική ομάδα είχε την ιδέα να βρουν μια κοπέλα που να μιλάει κυπριακά. Δεδομένου λοιπόν ότι εγώ ήμουν ήδη στον Alpha μου πρότειναν τελικά την Ελληνοφρένεια».

Η συνεργασία της με τον Αlpha κράτησε τριάμισι χρόνια, μέχρι που ένα βράδυ ενημερώθηκε, χωρίς προειδοποίηση, για το κόψιμο της εκπομπής.

«Έμεινα δύο μήνες εκτός, κοιτούσα το ταβάνι και με συντηρούσαν οι γονείς μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν είχα κάτι άλλο να με κρατάει στην Ελλάδα πέρα από τη δουλειά. Σκεφτόμουν να τα μαζέψω όλα και να επιστρέψω στην Κύπρο. Εννοείται ότι πήρα τηλέφωνο όλους τους γνωστούς για να δηλώσω διαθεσιμότητα. Λίγο καιρό μετά, χτύπησε το τηλέφωνο μου από τον ΣΚΑΪ και πέρασα από δοκιμαστικό για την εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, το Οoh La La», είπε στο people.