Για τα καλλιστεία, τον γιο της και τη νέα της ζωή, μίλησε η Ισαβέλλα Δάρρα στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά.

«Θυμάμαι το πρωί που πήγα στον διαγωνισμό, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα «την επόμενη φορά που θα κοιταχτώ, θα φοράω το στέμμα». Ήμουν για ένα σκοπό εκεί, εκπροσωπούσα τη χώρα μου, έκανα αυτό που πίστευα πως θα με βοηθούσε εκείνη την εποχή» ανέφερε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο, που μεσουρανούσε στα 90’s στον χώρο της μόδας.

Σχετικά με τη γνωριμία και κυρίως τις φωτογραφίες που είχαν βγει στη δημοσιότητα με τον αστέρα του Χόλιγουντ, Αλέν Ντελόν, η Ισαβέλλα Δάρρα δήλωσε: «Ο Γιώργος Πρεβελάκης ήταν ο παπαράτσι της εποχής, με έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες. Κάθε φορά που με πλησίαζε ο Αλέν Ντελόν, είτε με φίλαγε στο κούτελο είτε με έπαιρνε αγκαλιά, εκείνος μας φωτογράφιζε. Είχαν κάνει, λοιπόν, ντόρο για να πουλήσουν τα περιοδικά ότι με είχε ερωτευτεί ο Ντελόν. Είναι αστεία αυτά πλέον, χαριτωμένα ίσως τα βρίσκω λίγο…».

Όσον αφορά της προσωπικής της ζωή, η όμορφη Ισαβέλλα παραδέχθηκε πως δεν ήταν ιδιαίτερα τυχερή. «Έχω πάρει διαζύγιο με τον σύζυγο μου. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, είχα χάσει τον εαυτό μου…».