Αυτός είναι ο φερόμενος ως τρομοκράτης της Βαρκελώνης (ΦΩΤΟ)

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία όπου σύμφωνα με την ισπανική El Pais, πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος νοίκιασε το βαν που σκόρπισε τον τρόμο στη Βαρκελώνη, κάνει αυτή την ώρα το γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ισπανικής πολιτοφυλακής, το όχημα νοικιάστηκε στο όνομα του Driss Oukabir (Ντρις Ουκαμπίρ), από την πόλη Santa Perpetua de la Mogada.

Σύμφωνα με περιγραφές των αστυνομικών, ο οδηγός του μικρού φορτηγού ήταν διαμετρήματος 1,70μ. και φορούσε λευκό πουκάμισο.

Ο δράστης, αφού επιτέθηκε στους πεζούς, διέφυγε με τα πόδια και αναζητείται από την αστυνομία, ενώ δεν αποκλείεται να είναι εκείνος που έχει εισβάλει στο τουρκικό εστιατόριο, 200 μέτρα απόσταση από το σημείο της επίθεσης στη La Rampla. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και συνεργάτης.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.