Κέφι, χορός και ευφάνταστες μεταμφιέσεις σε ένα γεμάτο αποκριάτικο τριήμερο σε Αμπελόκηπους και Μενεμένη (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Κέφι, χορό και ευφάνταστες μεταμφιέσεις περιελάβανε το αποκριάτικο τριήμερο στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης από τις 21-23 Φεβρουαρίου.

Το ρυθμό του καρναβαλιού έδωσαν το αγαπημένο σύνολο κρουστών «Batala Salonica» και οι χορευτικές ομάδες των σχολών χορού “Dancemania” και “TK Dance”.

Ακολούθησε η συναυλία του Μάνου Πυροβολάκη, ο οποίος με τις μοναδικές του ερμηνείες κράτησε τον κόσμο στο δρόμο μέχρι αργά.

Το Σάββατο το απόγευμα τη σκυτάλη πήρε ένα πολυεθνές χορευτικό δρώμενο στο δημοτικό κινηματοθέατρο Αμπελοκήπων «Αλέξης Μινωτής» με σύνολα από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Λιθουανία και την Τουρκία.

Τέλος την Κυριακή 23/2 το κέφι μεταφέρθηκε στην Πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη όπου από τις 11 το πρωί και μέχρι αργά το μεσημέρι ξυλοπόδαροι, ανιματέρ και το παραδοσιακό γαϊτανάκι έντυσαν με χρώματα την κεντρική πλατεία της Μενεμένης ενώ τις εκδηλώσεις συμπλήρωσαν με τις μοναδικές τους ερμηνείες οι Γιάννης Διονυσίου και Γιώργος Γεωργόπουλος.

abel-1.jpg

abel-2.jpg

abel-3.jpg

abel-4.jpg

abel-5.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.