Θεσσαλονίκη: Εγκαινιάζεται το μουσείο με τα αρχαία του μετρό στο Πάρκο Παύλου Μελά παρουσία Μητσοτάκη

|
THESTIVAL TEAM

Εγκαινιάζεται το προσεχές Σάββατο το μουσείο που φιλοξενεί τα ευρήματα από τις ανασκαφές του Μετρό Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στο Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά.

Τα εγκαίνια είναι προγραμματισμένα για το Σάββατο 9 Μαΐου στις 10 το πρωί. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Από την Κυριακή 10 Μαΐου 2026 το Μουσείο θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 08:30 μέχρι τις 15:30 (εκτός Τρίτης).

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.