Αύριο ο γάμος του Νικόλαου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη – Οι λεπτομέρειες της τελετής

|
THESTIVAL TEAM

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον πολυτελή γάμο της Χρυσής Βαρδινογιάννη και του Νικόλαου Ντε Γκρες, με τον αδελφό του, Πάυλο, να είναι ένας από τους κουμπάρους του ζευγαριού.

Η τελετή θα λάβει χώρα την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα. Η οικογένεια έχει ανακοινώσει ότι ο γάμος θα γίνει σε κλειστό κύκλο, με την παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων.

Αντί για τα παραδοσιακά στέφανα, το ζευγάρι θα ανταλλάξει αιώνιους όρκους αγάπης, φορώντας στέμματα, τα οποία ανήκουν στην πρώην βασιλική οικογένεια. Μετά την τελετή, αναμένεται να ακολουθήσει μια δεξίωση με περίπου 100 καλεσμένους στον Πειραιά.

Στις 5 Φεβρουαρίου, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη έφτασαν στην εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τους συγγενείς τους για την πρόβα γάμου, προετοιμάζοντας έτσι τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τη μεγάλη ημέρα.

Από την πλευρά του γαμπρού, το «παρών» έδωσαν ο μεγαλύτερος αδελφός του, Παύλος, που θα είναι και κουμπάρος του, η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ και ο μεγαλύτερος γιος του, Κωνσταντίνος Αλέξιος.

Επίσης, εκεί βρέθηκε η μητέρα του γαμπρού, Άννα Μαρία, συνοδευόμενη από την κόρη της, Θεοδώρα. Από την πλευρά της νύφης, το «παρών» έδωσε ο πατέρας της Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο οποίος μάλιστα έφτασε μαζί με τον Νικόλαο.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, το ζευγάρι είχε επισκεφθεί την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όπου έλαβε την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με τον Αρχιεπίσκοπο να τους υποδέχεται προσωπικά και να συνομιλεί μαζί τους για αρκετή ώρα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον λαμπερό γάμο τους έχει ξεκινήσει, με όλες τις προετοιμασίες να κορυφώνονται.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.