Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή ελέω Black Friday

|
THESTIVAL TEAM

Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα την ερχόμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, δύο μέρες μετά την ημέρα εκπτώσεων, γνωστή και ως Black Friday.

Σχετική ενημέρωση προς τους εμπόρους και τους καταναλωτές εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Πιο αναλυτικά, αναφέρει:

“Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι με βάση τον Ν. 5039/ 3-4-2023 επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου.

Η συγκεκριμένη Κυριακή αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τους καταστηματάρχες να αυξήσουν την αγοραστική τους δύναμη, ως συνέχεια της Black Friday, που φέτος είναι στις 24.11.2023.

Όπως είναι γνωστό, η Black Friday είναι ένας θεσμός που σημειώνει άνθηση στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας ιδιαίτερο ενθουσιασμό και προσμονή στο αγοραστικό κοινό για τις προσφορές που υπόσχεται.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εφιστά την προσοχή στους καταστηματάρχες ώστε να τηρήσουν την νομοθεσία αναφορικά με τη διαδικασία διενέργειας προσφορών, προκειμένου αφενός να προστατευτούν οι καταναλωτές αφετέρου να αποφευχθούν πρόστιμα χωρίς λόγο.”

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.