Χαμός στη Νέα Υόρκη για την παρέλαση των πρωταθλητών Νικς: Μαμντάνι και Σαλαμέ συμμετείχαν στους πανηγυρισμούς – Δείτε βίντεο

|
THESTIVAL TEAM

Οι Νικς έφεραν ξανά τον τίτλο στη Νέα Υόρκη, μετά από 53 χρόνια, και η πόλη βγήκε ξανά στους δρόμους.

Αυτήν τη φορά ήταν η παρέλαση των πρωταθλητών του NBA, που έφερε πολύ κόσμο στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Περίπου 2,5 ώρες πριν εμφανιστεί η ομάδα, οι φίλοι των Νικς βγήκαν στους δρόμους, περιμένοντας να αποθεώσουν άλλη μία φορά τους πρωταθλητές.

Φυσικά, με την εμφάνιση του λεωφορείου της ομάδας, οι πανηγυρισμοί κορυφώθηκαν. Στη Νέα Υόρκη, όμως, δεν κλέβουν την παράσταση μόνο οι ίδιοι οι παίκτες.

Ακόμα και αν ο Καρλ Άντονι Τάουνς χόρευε μαζί με τον δήμαρχο της πόλης, Ζόραν Μαμντάνι.

Στην παρέλαση βρέθηκε και ο πασίγνωστος ηθοποιός και φαν των Νικς, Τιμοτέ Σαλαμέ, που πανηγύρισε με την ψυχή του τις τελευταίες μέρες, με την κάμερα να τον σημαδεύει διαρκώς στο «Madison Square Garden».