Πρόστιμο στον Άρη: Πληρώνει την Ακαδημία Ηρακλής Πτολεμαΐδας

23/10/2019 16:15
|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Με πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Άρης, τα οποία και θα πρέπει να καταβάλει στον σύλλογο του Ηρακλή Πτολεμαϊδας για θέμα που έχει να κάνει με τα τροφεία του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ υποχρεώνει τον Αρη να πληρώσει εντόκως 24.223,92 ευρώ στην Ακαδημία Ηρακλή Πτολεμαϊδας.

Ακολουθούν οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

Δέχεται κατά πλειοψηφία την προσφυγή του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Ακαδημία Ηρακλής Πτολεμαΐδας. Υποχρεώνει την καθ’ ης ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΕ Άρης να καταβάλει στο προσφεύγον σωματείο, μέσω κατάθεσης στην Ε.Π.Ο., το ποσόν των είκοσι τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων είκοσι τριών Ευρώ και ενενήντα δύο λεπτών (24.223,92 ευρώ), έντοκα από την επομένη της επίδοσης της προσφυγής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας μέχρι την εξόφληση.

Δέχεται κατά πλειοψηφία την προσφυγή του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Δαβουρλής Κ. 1992. Υποχρεώνει την καθής η προσφυγή Π.Α.Ε. Βόλος Ν.Π.Σ. να καταβάλει στο προσφεύγον σωματείο, μέσω κατάθεσης στην Ε.Π.Ο., χρηματικό ποσό δεκαοκτώ χιλιάδων εκατόν ενενήντα ενός (18.191,00) ευρώ με το νόμιμο τόκο από της επιδόσεως της προσφυγής μέχρις εξοφλήσεως.

Θεωρεί ότι δεν ασκήθηκε η από 25-9-2019 προσφυγή με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 32027/26-9-2019 της ΠΑΕ Τρίκαλα κατά του καθ’ ου – Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League 2 – Football League). Κηρύσσει κατηργημένη τη δίκη που ανοίχθηκε με την ως άνω προσφυγή.