Σύμη: Η στιγμή που ο Μάικλ Μόσλεϊ καταρρέει – Βίντεο ντοκουμέντο

|
THESTIVAL TEAM

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο από κάμερα ασφαλείας της ξενοδοχειακής μονάδας στην παραλία Αγία Μαρίνα της Σύμης, το οποίο έχει καταγράψει τις τελευταίες δραματικές στιγμές του Βρετανού παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, καθώς περπατούσε στο δύσβατο μονοπάτι μέχρι και την κατάρρευσή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, στο βίντεο διακρίνεται ο Μόσλεϊ ο οποίος κινείται στο μονοπάτι και διανύει την απόσταση των 50 μέτρων μέσα σε 20 λεπτά, εξαντλημένος από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Στο επόμενο πλάνο, φαίνεται ο Βρετανός παρουσιαστής να έχει καταρρεύσει.

Δείτε το βίντεο:

Το βιντεοληπτικό υλικό περιήλθε στην κατοχή της ΕΛΑΣ, μετά την ανεύρεση της σορού του Μόσλεϊ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από το μέχρι στιγμής προανακριτικό υλικό δεν προκύπτει πτώση του Βρετανού παρουσιαστή από ύψος.

Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή

Στο μεταξύ, χθες το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Μόσλεϊ. Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται περίπου στις 4 το απόγευμα της ημέρας που εξαφανίστηκε, ενώ από τον τρόπο που βρέθηκε η σορός του, εκτιμάται πως ακούμπησε με το ένα του χέρι στο πεζούλι και μετά έπεσε ή ξάπλωσε πιθανόν λόγω έντονης αδιαθεσίας που αισθάνθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροψία προέκυψε πως δεν υπάρχουν κακώσεις ή άλλα τραύματα που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, ενώ, λόγω της προχωρημένης σήψης, δεν κατέστη δυνατό να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.